Miami végjáték

Idáig is eljutottunk. A kemény pályás szezonból három meccsünk maradt, a fiúk költöznek át a salakra. És ennek persze mindenki örül. De legalább Európa, ráadásul egy GS is a nyakunkon van már. Kérdés sok van. Nole idén veretlenül vág neki a salakpályás szezonnak? Lehet ennyire tökéletes 4 tornát produkálni, melyből az egyik GS? Rafát kétszer megverve vagy Rogot négyszer? Az emberi ész azt mondja ilyen nincs. De ezt mondogatjuk egy ideje. Novak ki fog kapni, mert kell neki. Ami tény és való. Egy szezont így képtelenség végignyomni. Meg lássuk be, unalmas is lenne… A kérdés tehát nem az, hogy meg fog-e történni, hanem az, hogy mikor. Ha még nem a héten jön el a vég, elmondhatjuk, hogy Nole idén 4500 pontot söpört be “szívd fel, begyem” stílusban.

Ellenfele  az elődöntőben Mardy Fish lesz, aki tavaly Cincyben már bemutatott nekünk egy hasonló menetelést. Ott a döntőben tudta csak Roger megállítani. Akár ismétlés is lehet.

Mardy bokazokniját elrejti a fásli

Federernek csupán három játékra volt szüksége, hogy bejusson az elődöntőbe. Simon ugyanis rosszul érezte magát, ezért kénytelen volt feladni a találkozót. Roger utoljára tavaly Wimbledonban esett ki az elődöntő előtt, nem rossz sorozat ez azért, lássuk be.

Federer ellenfele a világelső lesz, aki három szettben verte Bördit. Rafának a meccsen fájt a válla, legalábbis ápolást kért rá, kérdés ez most mennyire súlyos dolog.

Nole-Mardy találkozó itthoni idő szerint este 7-től, Rafa-Fed pedig éjjel 1-től.

  1. No trackbacks yet.

Hozzászólás