“It was a lob”

Roddick ugyan kikapott az első körben Cincyben, de azt nem hagyja, hogy ne beszéljünk róla kicsit. A meccs folyamán ugyanis egyszer összetörte az ütőjét, ezért figyelmeztetést kapott, majd döntő szett 1-0,  40-30-as állásnál a labdát a nézők közé ütötte, Bernandes szerint teljes erejéből, Rod szerint pedig hát az csak egy lob volt… Nyilván nem lob volt, az ítélet is nyilván jogos, csak kérdés, hogy pont a meccs ilyen szakaszában kell-e a szabályokat ily módon érvényesíteni. Andy olyannyira felbosszantotta magát az eseten, hogy mivel ezzel az üggyel brékhátrányba is került nem foglalatoskodott sokat a meccsel 6-1 arányban Kohlschreiber nyerte a döntő szettet.

Roddick:

“Obviously it’s a split second thing, as soon as I did it I wanted it back,  It was a judgment call for the umpire. I am pretty sure I saw an eight-year-old girl catch it on the way down. He was telling me I hit it as hard as I could. It just sucks. I can’t blame him, but I’m sitting here turning a six-week injury into a three-week injury, rehabbing eight hours a day, and a split second decision he interjects himself and it’s done. I understand where the umpire is coming from but at a certain point, you know, you hit a tennis ball into a stadium, someone goes home with a souvenir, and it pretty much ruins the match from there. Seems counterproductive.”

Kohlschreiber:

“I think he did the right thing, but it’s tough to call,” Kohlschreiber said of the umpire’s decision to dock Roddick a point. I tried to stay calm. I thought, hopefully he’s not playing his best tennis now because he’s so pumped.”

De elképzelhető, hogy valahogy Kohlschreiber hozza ezt ki belőle, a méltán híres vannak-e füleid és azok kapcsolódnak-e a fejedhez, illetve a nagyon lassan mondom, hogy te is megértsd eset is ellene volt.

Reklámok
  1. No trackbacks yet.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Reklámok
%d blogger ezt kedveli: