Veri bréking nyúz – UPDATE!!!

  
Az ATP és a WTA közösen jelentették be, hogy a játékosok nyomásának engedve, vegyes páros versenyszámban is indulhatnak a teniszezők azon tornákon, amelyeken egyidőben rendeznek férfi illetve női versenyeket (pl. IW és Miami). Ami a szabályokat illeti, a Grand Slameken már jól bevált ITF rendszert ültetik át. 2 nyert szett, no-ad szabály és dsz helyett match tie-break. A pénzdíj valamivel kevesebb lenne, mint a férfi illetve női páros verseny tarifái. Véleményem szerint, inkább a párosspecialisták, mintsem az egyéniben is brillirozók kérhették ezt, hiszen így valamennyivel többet játszhatnak illetve kereshetnek. Federeréknek pedig néha az egyéni is sok, nem véletlen hogy az igazán menők keveset párosoznak.
 

“Marcos Baghdatisnak azonnali hatállyal be kell vonulnia a Ciprusi Nemzeti Gárdába és le kell töltenie a 24 hónapos kötelező szolgálatot” – jelentette be Dimítrisz Hrisztófiász, a Ciprusi Köztársaság elnöke. Baghdatist 2006-ban a Gárda felmentette a szolgálat alól, éppen élete eddigi legnagyobb sikere az AO döntő után. Mivel feltörekvőben volt, nem akarták derékba törni a karrierjét, azonban a köztársasági elnök úgy döntött, mivel Marcosnak mostanság nem megy, és sérülések is gyötrik, szabaduljon el a tenisztől egy időre és vonuljon be a seregbe. A ciprusi teniszező azonnal hazaüzent, és természetesen kész végigcsinálni a kiképzést, azonban sokallja egyszerre a 24 hónapot és kérelmezte, hogy bontsák azt fel 6+18 hónapra, melyből utóbbit aktív pályafutása után teljesítené. Hamarosan megtudjuk mi lesz a hazafias Bagda sorsa!

Le az ütővel, jöhet az a T-80as harckocsi!

Andrea Petkovic lesz a német So You Think You Can Dance (magyar címe: Táncolj, ha tudsz!) című tehetségkutató/reality show egyik beugró zsűritagja. A 23 éves teniszezőt és kacsatáncát (amely azóta Petko-dance néven fut) a producerek a Youtubeon látták és azonnal megkeresték őt és a menedzserét, hogy felajánljanak neki egy helyet a SYTYCD zsűrijében. Andrea versenynaptára miatt azonban csak vendég zsűritagként lesz jelen a korai válogatókon illetve a nagydöntőn.

You talkin' to me?

UPDATE: Természetesen egyik hír sem igaz, ez volt a mi április elsejei tréfánk 🙂

Reklámok
  • Celle
  • 2011 04 01

  Szegény Bagda! Petkovics meg ne már! 😀

  • geod01
  • 2011 04 02

  egyrészt, már twitter is van?:o lenyűgöző! 😀

  másrészt, látom fed alakított egy erőset megint… mennyire jó, h nem láttam…
  nadal megint nagy lesz, mert ki más ha nem épp ő állítja meg gyokót…:S és jön a salak, nem vagyok vmi túlságosan optimista..

  • Celle
  • 2011 04 02

  @geod01 Én se láttam, de sajnos nem nagyon lep meg az eredmény.

 1. @geod01

  @Celle 6-3 2-0-ig bírtam. Ott éreztem, hogy na nekem ebből elég! 😀 1-0-ig nagyon szép volt a helyzet, aztán jött pár hosszabb labdamenet, Rafa futkosott, mint pók a falon, a pálya qrva lassú volt és egészen gyorsan el is jutottunk oda, hogy vége lett…

 2. @geod01
  a kamuhíreimet meg se dícséred? sok munka volt velük 😛

  btw kitavaszodott, és készek a kinti pályák, ha esetleg szeretnél teniszezni 😀

  • Celle
  • 2011 04 03

  @cathy07 És elérkezett a pillanat, amikor végre nem hiába drukkoltunk. 😀

 1. No trackbacks yet.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

Reklámok
%d blogger ezt kedveli: