Dehogy brit, skót!

Szenvedő Krisztusok arckifejezésével

Andy Murray-vel se lesz több gondunk mostanság, mert bár sokat még nem láttunk idén Miamiból, ott aztán őt már biztosan nem is fogjuk.

Ugyanis Alex Bogomolov Jr. – van-e ki e nevet nem ismeri? -, meglehetősen simán marasztalta el a szegény szerencsétlen skótot, de oly annyira (6/1 7/5), hogy lassan fölmerül bennünk a  gondolat, hogy tán ez a szegény skót kapálna inkább egy kicsit, mintsem a tenisszel alázza magát már hosszú hetek óta. Na nem másért, csak terápiás céllal. Hogy visszatérjen az életkedve a napsütésben. Nem mintha a “felföldön” oly nagyon jellemző lenne a napsütés.

Szenvedő Krisztusok arckifejezése ilyen reneszánsz festő-óriások képein, megesik az ember szíve rajta, na. Csak bosszúságból gonoszkodunk…

Statisztika:

 

Reklámok
 1. Hát én benne láttam azt, aki idén megállítja Nolét, beismerem, hülye gondolat volt… 😀 De azért remélem még nyer idén meccset, komolyan sajnálom már nagyon! Ezt se hittem, hogy ilyen még lesz valaha 😀

  • Celle
  • 2011 03 25

  @cathy07 Valami nagyon nem megy, ja. Remélem, kimászik a kátyúból, és lesz ez még jobb is idén! 😀

  • geod01
  • 2011 03 28

  igen, én is sajnálom, sőőőt, komolyan mondom, még hiányzik is a jó mári (mármint, játékban jó, az olyankor kialakulni vélt nagyarcosság elhagyható.. 🙂 ). de sztem azért csak idő kérdése ez, h talpra áll, lehetnek hullámvölgyek, ilyen mélyek is. más kérdés, h vszeg kiemelkedően nagy játékos nem lesz már belőle.

 1. 2011 03 26

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

Reklámok
%d blogger ezt kedveli: