… mert 3 a magyar igazság

Joker.

Ez volnék én. Egy olyan srác, aki mindig ott tevékenykedik, ahol éppen szükség van rá. Itt a blogon is ilyesmi szerepkörben funkcionálok. Fogok én írni mindenféléről, de főleg magukról a tornákról és azon belül persze a legérdekesebbnek tűnő meccsekről részletesebben is.

Azok közé tartozom akik szerint a tenisz a sportok királya. Nem véletlen, hogy az elmúlt évtizedben teniszezők uralták a különböző “év sportolója” szavazásokat. A fizikum, az elme és a szív tökéletes harmonizációja megfűszerezve tehetséggel – ez kell ahhoz hogy valakiből jó teniszező váljon. A sikerhez persze elengedhetetlen a szerencse. Azonban mindig lesznek olyanok akik nem tudják feltenni az i-re a pontot, és sokszor pont az ő árnyékuk mögül lépnek ki a nem várt győztesek.

A megfelelő ember kezében egy teniszütő van olyan erős, mint az Excalibur, vagy Thor kalapácsa. Ugyanúgy milliókat ejt bámulatba és segítségükkel átírják a történelmet – vagy legalábbis a sporttörténelmet.

Szép sport ez, na.

ps. Szabályokkal, statisztikával kapcsolatos illetve egyéb szakmai kérdésiteket nekem címezzétek 🙂 a közös e-mail cím megtalálható a Kapocs menüpont alatt.

Reklámok
  1. No trackbacks yet.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Reklámok
%d blogger ezt kedveli: